У Харкові затримали "банду вуличних шакалів, які всю зиму нападали на перехожих" - Князєв
Категорія
Події
Дата публікації

У Харкові затримали "банду вуличних шакалів, які всю зиму нападали на перехожих" - Князєв

У Харкові затримали "банду вуличних шакалів, які всю зиму нападали на перехожих" - Князєв
Джерело:  online.ua

Голова Нацполіції Сергій Князєв назвав злочинців, яких напередодні було затримано у Харкові у підозрі в скоєнні тяжких злочинів, "бандою вуличних шакалів".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Князєва.

Читайте також: Харкові жорстоко побитий патрульний поліцейський: з'явилися подробиці

"Всі ми дивилися фільм про банду "Чорної кішки". А карний розшук Харкова затримав банду вуличних шакалів, які всю зиму нападали на перехожих. Серед постраждалих і 24-річний харківський патрульний поліцейський. Під час розбійного нападу йому нанесли тяжкі тілесні ушкодження, від яких він і по сьогодні знаходиться у комі", - повідомив Князєв.

За його словами, на патрульного Василя Марковича, який до службі в поліції у зоні АТО пройшов Іловайськ, напали за декілька метрів до його будинку. Зловмисники били його ногами по голові, а потім кинули помирати на морозі.

Також певні подробиці кримінальної діяльності банди повідомив і голова Нацполіції Харківської області Анатолій Дмитрієв.

"До складу угруповання входили 8 громадян віком від 18 до 22 років, жителі Харкова та Харківської області. Злочинну діяльність парубки розпочали у вересні минулого року. Чоловіки серед ночі під загрозою пістолета нападали на перехожих біля будинків, на вулицях та у під’їздах. У своїх жертв вони відбирали гроші, мобільні телефони та особисті речі. Одну з жінок злодії спочатку пограбували а потім ще й зґвалтували. Чотири дні тому злодії побили чоловіка, який торгував морозивом. Людина у важкому стані зараз знаходиться у лікарні", - повідомив він.

Дмітрієв також розмістив фото затриманих членів злочинного угруповування.

Наразі перевіряється причетність молодиків до скоєння інших злочинів. За свою кримінальну діяльність злочинці можуть отримати до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні у Києві сталося збройне пограбування пункту обміну валют, після якого поліція затримала злочинця на місці подій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?