Слідство встановило, скільки заплатили тітушкам за участь у заворушеннях 9 травня у Дніпрі
Категорія
Події
Дата публікації

Слідство встановило, скільки заплатили тітушкам за участь у заворушеннях 9 травня у Дніпрі

Слідство встановило, скільки заплатили тітушкам за участь у заворушеннях 9 травня у Дніпрі
Джерело:  online.ua

Представники поліції та прокуратури у рамках розслідування інциденту, що стався 9 травня у Дніпрі, надали інформацію про те, скільки отримали тітушки для участі у заворушеннях з ветеранами АТО.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу МВС.

Читайте також: Після сутичок у Дніпрі призначено в.о. глави поліції області з громадської безпеки

"Усі затримані – молоді чоловіки спортивної статури, деякі з них працювали в охоронних структурах міста. Є інформація, що за участь у заході їм платили по 600 гривень. Також серед затриманих є особа, яка фінансувала учасників заворушень", - повідомив представник слідства.

"Наразі слідство працює над впізнанням усіх учасників сутички, проте головним завданням залишається встановити організатора провокацій. Правоохоронці звертаються до громадськості, зокрема свідків бійки, повідомляти будь-яку інформацію, яка може допомогти в розслідуванні цих злочинів", - йдеться у заяві МВС.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що п’ятьом із затриманих тітушок повідомлено про підозру у вчинення хуліганських дій, масових заворушень та спричиненні тілесних ушкоджень, також підготовлено повідомлення про підозру ще щодо трьох осіб.

Напередодні голова МВС Арсен Аваков повідомив про рішення суду щодо арешту одного з дніпровських тітушок і пообіцяв, що "продовження обов’язково буде".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?