У Литві відмовилися від залізничних пасажирських перевезень до Москви
Категорія
Світ
Дата публікації

У Литві відмовилися від залізничних пасажирських перевезень до Москви

У Литві відмовилися від залізничних пасажирських перевезень до Москви
Джерело:  Delfi

Компанія Литовські залізничні дороги відмовилася від пасажирських перевезень до Москви з міркувань економії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Delfi.

Компанія стверджує, що завдяки цьому вона зможе економити щорічно 2 млн євро, а пасажири і надалі зможуть їздити в Росію російськими потягами.

Так, з 15 травня перестануть причіплювати вагони до російського поїзда, який курсує за маршрутом Калінінград-Вільнюс-Москва.

Читайте також: У Німеччині сталася аварія із швидкісним потягом: з'явилися фото

"У трьох додаткових вагонах у середньому їздило приблизно 20 пасажирів. Маршрут збережеться і надалі, однак у Вільнюсі ми перестанемо причіпляти свої вагони. Завдяки цьому наші витрати скоротяться", - заявив заступник гендиректора компанії Лінас Баужис.

Також уточняється, що в минулому році литовська залізниця перевезла в Москву і в зворотному напрямку майже на 27% менше пасажирів, ніж у 2015 році.

Як повідомляв ONLINE.UA, в 2017 році "Укрзалізниця" планує провести індексацію тарифів на залізничні перевезення, а не на вартість пасажирських квитків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?