Італійський ведучий вибачився за "дурний жарт" про Крим та Євробачення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Італійський ведучий вибачився за "дурний жарт" про Крим та Євробачення

Італійський ведучий вибачився за "дурний жарт" про Крим та Євробачення

Ведучий на італійському телебаченні, який нещодавно цинічно висловився на адресу України і пісенного конкурсу Євробачення, вибачився перед українцями.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook передачі.

Нагадаємо, в ефірі італійського телеканалу RAI один з ведучих програми NEMO висловився: "Україна цього року приймає Євробачення, але наш Габбані потужніше за радянську ракету! Україна вже втратила Крим, тому втратить й Євробачення".

Однак у наступному випуску програми ведучий перепросив за свій вислів.

ONLINE.UA вестиме онлайн-трансляцію фіналу Євробачення-2017.

"Перш ніж розпочати новий випуск NEMO, я хотів би зробити уточнення. Минулого тижня я дурнувато пожартував про Євробачення, яке цього року відбувається в Києві. Я не мав на меті нічого поганого, однак деяким громадянам України так не здалося. І сьогодні я хочу публічно попросити у них пробачення", – наголосив він.

Нагадаємо, Франческо Габбані з Італії виступить у фіналі Євробачення, який відбудеться 13 травня.

Як повідомляв ONLINE.UA, згідно з прогнозами букмекерської контори bwin.com, перше місце розділили Італія та Португалія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?