Поліція затримала чоловіка, який керував "тітушками" в Дніпрі - Аваков
Категорія
Події
Дата публікації

Поліція затримала чоловіка, який керував "тітушками" в Дніпрі - Аваков

Поліція затримала чоловіка, який керував "тітушками" в Дніпрі - Аваков

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що поліція Дніпропетровської області затримала чоловіка, який керував "тітушками", що брали участь у побитті ветеранів АТО під час святкування Дня Перемоги 9 травня у Дніпрі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.

 "Сили поліцейських спецпризначеннців та карного розшуку кримінальної поліції Дніпра сьогодні затримали особу, яка керувала діями "тітушок" у Дніпрі під пам'ятником Слави. Цей діяч і раніше притягувався до кримінальної відповідальності", - розповів Аваков.

Читайте також: Бійки у Дніпрі: слідчі допитують Вілкула

Речник Нацполіції Ярослав Тракало додав, що затримання відбулося у п'ятницю вдень у Новомосковську.

"Це 27-річний місцевий мешканець, який має багате кримінальне минуле. Саме він керував діями молодиків, які жорстоко побили ветеранів АТО. Поліція встановила його місцезнаходження та доставила до прокуратури Дніпропетровської області для проведення слідчих дій", - зазначив він

Напередодні голова МВС повідомив про рішення суду щодо арешту одного з дніпровських тітушок і пообіцяв, що "продовження обов’язково буде".

Як повідомляв ONLINE.UA, 12 травня  Арсен Аваков заявив про затримання ще трьох тітушок, які брали участь у бійках у Дніпрі 9 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?