Дуже активний президент: Трамп пропонує відмовитися від брифінгів для преси
Категорія
Світ
Дата публікації

Дуже активний президент: Трамп пропонує відмовитися від брифінгів для преси

Дуже активний президент: Трамп пропонує відмовитися від брифінгів для преси
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп запропонував замінити брифінги представників Білого дому для преси письмовими відповідями, щоб підвищити точність.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Трампа.

"Як дуже активний президент, при якому відбувається безліч речей, мої представники на брифінгах не можуть говорити з бездоганною точністю", - написав він.

"Може краще за все було б скасувати всі майбутні "брифінги для преси" і давати письмові відповіді заради точності???", - додав Трамп.

Читайте також: Трамп хоче знати, чи впливав Кремль на вибори президента в США

Видання The Hill пише, що президент США прокоментував проведення брифінгів після того, як ЗМІ написали про протиріччя в різних повідомленнях про звільнення директора ФБР Джеймса Комі. Так, речник Білого дому Сара Сандерс 10 травня заявила, що рішення було прийнято президентом за рекомендацією Мін'юсту. Однак, наступного дня Трамп заявив, що прийняв рішення сам.

Сандерс також заявила, що Комі втратив підтримку серед високопосадовців бюро, а розслідування втручання Росії у вибори не входить в число найважливіших завдань ФБР. 11 травня виконуючий обов'язки директора ФБР Ендрю Маккейб спростував обидва твердження.

Як повідомляв ONLINE.UA, Дональд Трамп призвав Росію та Україну жити у мирі, написавши несподіване та оригінальне звернення у Twitter, де згадав зустрічі із міністром закордонних справ Павлом Клімкіним та його російським колегою Сергієм Лавровим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?