У Києві на Броварському проспекті сталася страшна ДТП, троє загиблих: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві на Броварському проспекті сталася страшна ДТП, троє загиблих: з'явилися фото

У Києві на Броварському проспекті сталася страшна ДТП, троє загиблих: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Вранці 13 травня у Києві внаслідок зіткнення двох автомобілів на Броварському проспекті між станціями метро "Чернігівська" та "Дарниця" загинуло троє людей.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Espreso.TV.

Читайте також: Під Києвом Honda з’їхала в кювет, троє загиблих

За попередніми даними причиною ДТП стала слизька дорога та перевищення швидкості руху.

ЗМІ повідомляє, що водій автомобіля Kia Sportage не впорався з керуванням та вилетів на зустрічну смугу, де рухався Citroen Berlingo. Удар був такої сили, що Kia Sportage перекинувся, авто зім'яло немов консервну бляшанку.

У результаті ДТП водій та пасажир Кіа (за попередніми даними, чоловік і жінка) загинули на місці. У салоні Citroen смертельні травми отримала жінка-пасажир, а водія госпіталізували у важкому стані. Скоріше за все, люди в Citroen не скористалися пасками безпеки, що призвело до трагічних наслідків.

Також інформація про ДТП з'явилася і на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook.

Як повідомляв ONLINE.UA, 12 травня у результаті лобового зіткнення двох автівок у Донецькій області загинуло троє осіб, причому обидва транспортних засоба внаслідок удару зайнялися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?