Матіос представив нового військового прокурора сил АТО
Категорія
Політика
Дата публікації

Матіос представив нового військового прокурора сил АТО

Матіос представив нового військового прокурора сил АТО
Джерело:  ГПУ

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос представив нового військового прокурора сил АТО – полковника юстиції Олега Сенюка, який до цього очолював військову прокуратуру Західного регіону України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Генпрокуратуру.

Представлення відбулося 12 травня у Краматорську. За словами Матіоса, Сенюк має достатній досвід роботи у військовій прокуратурі регіонального рівня, тому забезпечить ефективну взаємодію з усіма відомствами зони АТО.

Читайте також: Новим керівником поліції Дніпропетровщини стане Віталій Глуховеря - Геращенко

Як повідомили в Генпрокуратурі, Сенюк працював на посадах помічника прокурора Галицького району м. Львова Львівської області, старшого слідчого слідчого відділу слідчого управління прокуратури Києва, військової служби у СБУ на посадах офіцерського складу, слідчого в особливо важливих справах слідчого відділу управління нагляду за законністю оперативно-розшукової діяльності‚ дізнання та досудового слідства військової прокуратури Центрального регіону України.

Окрім того, Сенюк працював на посадах начальника слідчого відділу управління нагляду за законністю оперативно-розшукової діяльності‚ дізнання та досудового слідства військової прокуратури Центрального регіону України, військового прокурора Дарницького гарнізону, Дарницького прокурора з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері, військового прокурора Дарницького гарнізону.

24 березня 2015 року був призначений військовим прокурором Західного регіону України.

Нагадаємо, 21 жовтня прокурори САП спільно з детективами НАБУ вручили обвинувальний акт військовому прокурору сил антитерористичної операції Костянтину Кулику за обвинуваченням у незаконному збагаченні. НАБУ займалося справою Кулика з зими 2015 року. Наразі суд розглядає справу про незаконне збагачення Кулика.

Як повідомляв ONLINE.UA, наприкінці квітня Костянтина Кулика було звільнено з посади прокурора АТО та призначено заступником начальника Департаменту міжнародно-правового співробітництва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?