КНДР вже готова домовлятися з США
Категорія
Світ
Дата публікації

КНДР вже готова домовлятися з США

КНДР вже готова домовлятися з США
Джерело:  РІА Новини

Глава департаменту у справах США в МЗС КНДР Чхве Сон Хі підтвердила зустріч із американським експертом, а також не виключила можливості двосторонніх контактів із Вашингтоном.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.

За даними агентства Ренхап, зустріч експертної групи з північнокорейською делегацією пройшла в Осло.

"Я зустрічалася з (Томасом) Пікерінгом", - сказала Чхве в аеропорту Пекіна, звідки вона прямувала в Пхеньян.

Повідомляється, що дипломат Томас Пікерінг входив до групи американських експертів під керівництвом Сюзанне Ді Маджіо, директора некомерційної дослідницької організації при Американській академії в Нью-Йорку і фахівця з Ірану.

Читайте також: ЦРУ створило спеціальний центр для протидії ядерній загрозі з КНДР

Відповідаючи на питання журналістів про те, чи планує Пхеньян вести переговори з Вашингтоном, Чхве Сон Хі сказала, що "діалог буде проводитися за відповідних обставин".

Раніше японське агентство Кіодо з посиланням на дипломатичні джерела розповсюдило інформацію про те, що Вашингтон нібито передав Пекіну, що президент Дональд Трамп готовий зустрітися з лідером КНДР Кім Чен Ином, якщо Пхеньян відмовиться від своєї ядерної програми.

Як повідомляв ONLINE.UA, Північна Корея направила у Конгрес США протест відносно подовження та посилення санкцій, рішення про що було прийнято 4 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?