Трамп розкритикував американські ЗМІ через ситуацію з Клімкінім: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп розкритикував американські ЗМІ через ситуацію з Клімкінім: з'явилося відео

Трамп розкритикував американські ЗМІ через ситуацію з Клімкінім: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Глава білого дому Дональд Трамп звинуватив американські ЗМІ у тому, що вони майже не висвітлювали візит глави МЗС України Павла Клімкіна до США, на відміну від візиту глави МЗС Росії Сергія Лаврова.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Твіттер каналу "Fox News".

"Нещодавно до мене приїжджав міністр закордонних справ Росії, і відразу після цього – вони про це не говорили – відразу після цього в мене був глава МЗС України. Я казав їм: вам потрібен мир, потрібен мир", – сказав Трамп.

Читайте також: Дуже активний президент: Трамп пропонує відмовитися від брифінгів для преси

За словами американського президента, ЗМІ акцентували всю увагу на російському візиті.

"Ми робили фотографії, вони робили фотографії. Всі знали, хто приїжджає, все було за графіком. Але вони не говорили про Україну!" - заявив Трамп.

Як повідомляв ONLINE.UA, 10 травня у Білому домі відбулася зустріч президента США Дональда Трампа з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим.

Того ж дня у Білому домі американський президент Дональд Трамп зустрівся із міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?