Потужні зливи в Молдові зупинили рух залізницею
Категорія
Світ
Дата публікації

Потужні зливи в Молдові зупинили рух залізницею

Потужні зливи в Молдові зупинили рух залізницею
Джерело:  Укрінформ

У Молдові через безперервні потужні зливи було прийнято рішення про припинення залізничного руху.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

"З метою забезпечення безпеки пасажирів, а також уникнення ризиків, пов'язаних з безперервними зливами, було прийнято рішення в неділю, 14 травня, повністю призупинити рух поїздів по всій республіці", - заявили у керівництві Молдавської залізниці.

Тим часом, у кількох районах Молдови затоплено десятки будинків і домашніх господарств, багато сіл залишилися без електрики.

Читайте також: Хресна хода на човнах у Росії розсмішила соцмережі

Прем'єр-міністр Молдови Павло Філіп, який провів у неділю вранці екстрене засідання з представниками силових структур, закликав до повної мобілізації з метою подолання наслідків стихії.

За даними Департаменту цивільного захисту і надзвичайних ситуацій, найбільше постраждали населені пункти і сільськогосподарські угіддя Чимишлійського, Новоаненського і Яловенського районів.

Рятувальники спільно з працівниками електророзподільних мереж працюють в екстреному режимі задля відновлення подачі електроенергії у знеструмлені населені пункти.

За даними молдавських метеорологів, негода триватиме до вечора неділі, 14 травня.

Як повідомляв ONLINE.UA, у листопаді минулого року рекордна повінь була зафіксована на Закарпатті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?