І тут вилазить одна, вибачте, "дупа" - Порошенко про інцидент під час Євробачення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

І тут вилазить одна, вибачте, "дупа" - Порошенко про інцидент під час Євробачення

І тут вилазить одна, вибачте, "дупа" - Порошенко про інцидент під час Євробачення
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко прокоментував інцидент, який стався під час виступу української співачки Джамали на фіналі Євробачення-2017 у Києві, коли на сцену вибіг чоловік та показав непристойний жест.

Як повідомляє ONLINE.UA, Порошенко "розчарований", але вважає, що випадок "не зіпсував свята".

Читайте також: Цією д*пою мала бути Росія: соцмережі бурхливо обговорюють фінал Євробачення

"Дуже погано, що у такий спосіб люди намагаются самовиражатися. 200 мільйонів дивляться Україну. Десятки тисяч людей, включаючи волонтерів, зробили надзусиллся, щоб не просто зробити це свято, а показати Україну світу і тут вилазить одна, вибачте, "дупа", яка думає, що це те, що світ має бачити з України. Я тут точно розчарований, але вважаю, що це не зіпсувало свята", -
В цілому, президент задоволений проведенням Євробачення.

"Знову була у нас перед початком була "зрада", "не встигнемо". Я вважаю, що це Євробачення було організовано на дуже високому рівні", - додав Порошенко.

Після виступу фіналістів Джамала виконала новий сингл I Believe in U, на який нещодавно зняла кліп в Португалії.

Під час виступу на сцену вискочив чоловік з прапором Австралії, який протанцював навколо співачки, після чого зняв штани і продемонстрував оголений зад.

Пізніше стало відомо, що чоловік з австралійським прапором — український журналіст і пранкер Віталій Седюк, відомий, серед іншого, чисельними скандалами з голівудськими зірками.

14 травня Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розповів про затримання чоловіка, який оголив свої сідниці під час виступу Джамали у фіналі Євробачення-2017, назвавши його "ідіотом".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?