В Одесі сталася поліцейська погоня із стріляниною: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі сталася поліцейська погоня із стріляниною: з'явилися фото

В Одесі сталася поліцейська погоня із стріляниною: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

В Одесі патрульні поліцейські застосували табельну зброю під час переслідування автомобіля із ймовірними грабіжниками, внаслідок чого булозатримано водія, який виявився іноземцем.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіції.

Читайте також: У Києві з погонею затримали автокрадіїв: з'явились фото та відео

Інцидент стався після того, як патрульний екіпаж отримав виклик про крадіжку на Французькому бульварі 13 травня, приблизно о 17-й годині. Заявник розповів, що бачив, як двоє невідомих поцупили сумку з автомобіля Lexus та зникли на авто BMW.

Згодом поліцейські помітили автівку, яка була схожа на орієнтування та стояла припаркованою неподалік місця вчинення злочину. На вимогу патрульних надати документи, її водій почав тікати. Під час втечі він неодноразово порушував правила дорожнього руху.

“Коли втікач на пішохідному переході мало не збив людину, ми прийняли рішення застосувати табельну вогнепальну зброю для зупинки авто, однак водій на шаленій швидкості продовжував втікати далі”, — розповідає патрульний Антон, що працював на місці події.

На розі вулиць Малої Арнаутської та Канатної транспортний засіб BMW зупинився, оскільки потрапив у затор. Це дало змогу патрульним заблокувати авто втікача.

“Ми попередили водія і пасажирів, щоб вони залишались на місці, але в цей час з салону авто BMW вискочив пасажир та кинувся втікати сторону вулиці Гімназичної. Мій напарник миттєвого його наздогнав. Затримати зловмисника допоміг військовослужбовець Національної гвардії, що також відпрацьовував цей виклик”, — коментує Антон.

Тим часом водій BMW різко від'їхав назад, пошкодив передню частину службового автомобіля та знову чимдуж продовжив втікати. Охоронці порядку зробили ще декілька пострілів, щоб врешті зупинити авто, утім водієві вдалося втекти.

Згодом вказаний автомобіль BMW виявили покинутим на Італійському бульварі.

Як повідомляв ONLINE.UA, 12 травня стало відомо про смерть відомого кримінального авторитета з Одеси Олександра Ангерта, який більше відомий по своєму прізьвиську Саша Ангєл.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?