На UA-Перший пояснили, чому виступ ONUKA не показали на Євробаченні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

На UA-Перший пояснили, чому виступ ONUKA не показали на Євробаченні

На UA-Перший пояснили, чому виступ ONUKA не показали на Євробаченні
Джерело:  online.ua

На телеканалі UA-Перший пояснили, чому виступ української співачки ONUKA у фіналі конкурсу Євробачення-2017 не показали в прямому ефірі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook телеканалу.

Читайте також: І тут вилазить одна, вибачте, "дупа" — Порошенко про інцидент під час Євробачення

"У зв'язку з великою кількістю негативних коментарів щодо телетрансляції Фіналу Євробачення-2017 в ефірі UA:Перший повідомляємо: сітка телевізійного мовлення передбачає рекламу, яку, на жаль, не можна скасувати, адже телеканал UA:Перший має зобов'язання перед рекламодавцями", - йдеться в офіційній заяві телеканалу.

"UA:Перший надав можливість переглянути наживо Фінал Євробачення-2017 без перерв у високій якості на нашому сайті, про що було анонсовано на наших офіційних сторінках у соцмережах та на сайті http://1tv.com.ua. Тож усі охочі могли насолодитись повною версією шоу", - повідомили представники UA-Перший.

Як повідомляв ONLINE.UA, переможцем міжнародного пісенного конкурсу Євробачення, який щойно завершився в Києві, став Сальвадор Собрал з Португалії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?