Прикордонники на Сумщині затримали двох громадян Росії: з'явилося фото
Категорія
Події
Дата публікації

Прикордонники на Сумщині затримали двох громадян Росії: з'явилося фото

ДПСУ
Прикордонники на Сумщині затримали двох громадян Росії: з'явилося фото

Прикордонники у Сумській області затримали двох росіян, які незаконно перетнули державний кордон України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Державної прикордонної служби України.

Читайте також: Стало відомо, якими шляхами перші російські диверсанти потрапили в Україну

"У Глухівському районі прикордонний наряд, який ніс службу неподалік від держрубежу на напрямку між російським населеним пунктом Лемешівка та українським Муравейня, затримав двох громадян Росії", - йдеться у повідомленні.

"Вони  незаконно перетнули кордон з території Росії на територію України на гужовому транспорті. Чоловіки не мали при собі жодних документів, що посвідчують особу, та й пояснити свою "подорож" також не змогли. Наразі громадян затримано до трьох діб для встановлення особи, після чого за незаконне перетинання державного кордону України будуть притягнуті до адміністративної відповідальності. Гужовий транспорт встановленим порядком переданий працівникам фіскальної служби", - повідомили у ДПСУ.

Фото: dpsu.gov.ua

Як повідомляв ONLINE.UA, прес-секретар ДПСУ Олег Слободян розповів, як у Росії шантажували українців, які живуть поруч з українсько-російським кордоном з метою завербувати їх для диверсійної роботи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?