Азаров передав $4 тисячі організаторам протестних акцій у Рівненській області - СБУ
Категорія
Події
Дата публікації

Азаров передав $4 тисячі організаторам протестних акцій у Рівненській області - СБУ

Азаров передав $4 тисячі організаторам протестних акцій у Рівненській області - СБУ
Джерело:  Еспресо

Глава СБУ Василь Грицак розповів, що колишній прем'єр-міністр України Микола Азаров профінансував організацію протестних акцій у Рівненській області, до яких залучали студентів ПТУ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Еспресо.TV.

"Нами задокументовано, що "комітет порятунку України", який очолює екс-прем'єр-міністр України Микола Азаров, через кур'єра передав організаторам акції $4 тис. За участь у цій акції студенти отримали по 200 грн на особу", - заявив Грицак на брифінгу.

10 травня було здійснено спробу блокування Рівненської облдержадміністрації під гаслами боротьби з бурштиновою мафією. За словами Грицака, СБУ заздалегідь знала про акцію та вчасно попередила її.

Читайте також: Азарова зловили на нахабній брехні про Голодомор: соцмережі обурені

Глава СБУ розповів, що було затримано одного місцевого жителя та двох організаторів - із Києва та Львова. Організатори провокації підтвердили, що акцію планував "комітет порятунку України" та лідер радикальної громадської організації "Наждак" Микола Дульський.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Грицак розповів, що російські спецслужби вербують представників українських патріотичних організацій та вводять до їхнього складу своїх агентів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?