У Москві співробітник МЗС РФ убив дружину й 5-річну дитину - ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

У Москві співробітник МЗС РФ убив дружину й 5-річну дитину - ЗМІ

У Москві співробітник МЗС РФ убив дружину й 5-річну дитину - ЗМІ
Джерело:  ren.tv

В ніч на понеділок, 15 травня, на південному сході Москви місцевий житель убив дружину і 5-річну дочку, а потім покінчив життя самогубством.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російський телеканал РЕН-ТВ.

Російські журналісти пишуть, що злочинця звали Олександр Шилін, він працював у Міністерстві закордонних справ Росії над програмою ядерного роззброєння. Чоловік є автором дисертації на цю тему.

Повідомляється, що спочатку він пострілом в обличчя вбив свою дружину. П'ятирічна донька загинула від пострілу в спину, коли намагалася втекти від батька. Після розправи над сім'єю Олександр покінчив життя самогубством.

Читайте також: На Запоріжжі затримали жінку, яка вбила 12-річну доньку

Офіційних підтверджень про роботу чоловіка у МЗС РФ не надходило. Відзначається, що представники Слідчого комітету порушили кримінальну справу за фактом розправи над сім'єю, учиненої злочинцем на Ленінському проспекті Москви.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?