На черзі - фінал Ліги Чемпіонів: Порошенко привітав організаторів та ведучих Євробачення-2017
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

На черзі - фінал Ліги Чемпіонів: Порошенко привітав організаторів та ведучих Євробачення-2017

На черзі - фінал Ліги Чемпіонів: Порошенко привітав організаторів та ведучих Євробачення-2017

Президент Петро Порошенко привітав організаторів та ведучих Євробачення-2017 і запросив усіх присутніх відвідати фінал Ліги Чемпіонів, який відбудеться в травні 2018 року в Києві.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави держави.

"Попри побоювання скептиків, я гордий тим, що ми зробили Євробачення-2017. Ніхто не зміг зупинити нас! Я дуже радий, що нам вдалося все організувати на високому рівні. І це дало можливість нашим гостям почувати себе комфортно. Тисячі людей працювали над тим, щоб створити позитивний імідж України", - сказав президент.

"Мої щирі поздоровлення вам усім. Євробачення 2017 було організовано на дуже високому рівні. І це є результатом дуже ефективної координації та взаємодії вашої і нашої команд", - наголосив Петро Порошенко.

"Попри російську агресію та російську окупацію, українці та українська влада показали свою гостинність і зробили все від них залежне, щоб організувати по-справжньому прекрасну подію", - сказав президент та подякував співачці Джамалі за те, що вона привезла Євробачення до України.

Читайте також: Євробачення-2017: Порошенко привітав переможця з Португалії та Україну

"Наша наступна мета - фінал Ліги Чемпіонів, який відбудеться в травні 2018 року в Києві", - додав глава держави.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Петро Порошенко скасував своє перебування на фіналі міжнародного пісенного конкурсу Євробачення через обстріл Авдіївки, в результаті якого загинуло четверо людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?