ФСБ РФ разом із соратниками Януковича готували "цукеркові бунти" у магазинах Roshen - СБУ
Категорія
Політика
Дата публікації

ФСБ РФ разом із соратниками Януковича готували "цукеркові бунти" у магазинах Roshen - СБУ

ФСБ РФ разом із соратниками Януковича готували "цукеркові бунти" у магазинах Roshen - СБУ
Джерело:  Укрінформ

ФСБ Росії за допомогою соратників екс-президента втікача Віктора Януковича – екс-нардепів від Партії регіонів Андрія Клюєва та Володимира Олійника, а також лідерів "Антимайдану" - намагалися провести в українських містах акцію з дискредитації президента Петра Порошенка - "цукеркові бунти" у магазинах Roshen.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

"Переходимо до іншої групи - це колишні депутати Верховної Ради України Андрій Клюєв і Володимир Олійник, а також лідери так званого "Антимайдану" Зінченко та Кот. Усі ви знаєте, хто вони є. Вказаними особами було залучено кількох громадян України для організації заходів з дискредитації Президента України Петра Порошенка. Акція повинна була називатися "цукеркові бунти" у магазинах Roshen", - заявив під час брифінгу голова Служби безпеки України Василь Грицак

Читайте також: Азаров передав $4 тисячі організаторам протестних акцій у Рівненській області - СБУ

За його словами, СБУ віддокументувала "кілька таких заходів від моменту надходження вказівки - деталі інструктажів, передачі грошей та інші речі".

"Зараз ці особи дають свідчення", - сказавглава СБУ.

Грицак зауважив, що акції мали відбутися в Києві та в деяких інших містах, до них мали бути залучені люди у формі військових АТО.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Грицак розповів, що російські спецслужби вербують представників українських патріотичних організацій та вводять до їхнього складу своїх агентів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?