Парубій повідомив, коли у Раді розглянуть питання скандального Артеменка
Категорія
Події
Дата публікації

Парубій повідомив, коли у Раді розглянуть питання скандального Артеменка

Парубій повідомив, коли у Раді розглянуть питання скандального Артеменка
Джерело:  Укрінформ

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій повідомив, як у парламенті будуть вирішувати питання із народним депутатом Андрієм Артеменком, якого згідно із указом президента Петра Порошенка втратив українське громадянство.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

Читайте також: Ляшко показав указ президента про припинення громадянства Артеменка

"Буде рішення Регламентного комітету, і кадрове питання відразу з'явиться в залі", - повідомив Парубій.

Повідомляється, що перед цим голова фракції "Народного фронту" Максим Бурбак наголосив, що парламент має позбавити громадянства депутата Артеменка, "який возив в Америку передачі з Кремля". За словами Бурбака, громадянин іншої держави не може бути народним депутатом України.

Раніше у Центральній виборчій комісії повідомили, що скандальний нардеп Андрій Артеменко зможе відвідувати Верховну Раду доти депутати не проголосують за позбавлення його мандата.

Нагадаємо, що скандал із Артеменком здійнявся після того, як він заявив, що п ередав екс-раднику президента США Дональда Трампа Майклу Флінну план з врегулювання ситуації в Україні, який передбачав винесення на референдум питання передачі Криму в оренду Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?