Седюк пояснив, чому оголив сідниці під час виступу Джамали на Євробаченні
Категорія
Україна
Дата публікації

Седюк пояснив, чому оголив сідниці під час виступу Джамали на Євробаченні

Седюк пояснив, чому оголив сідниці під час виступу Джамали на Євробаченні
Джерело:  online.ua

Пранкер Віталій Седюк розповів, чому оголив сідниці під час виступу співачки Джамали у фіналі конкурсу Євробачення-2017.

Про це повідомляє ONLINE.UA.

У понеділок, 15 травня, розпочалося засідання Дніпровського районного суду Києва, який обирає запобіжний захід Седюку.

Читайте також: І тут вилазить одна, вибачте, "дупа" — Порошенко про інцидент під час Євробачення

"Я це зробив, перш за все, для себе. Не те, що я не поважаю Євробачення, я не маю нічого проти Джамали. Це певний акт моєї творчості, епатажності. Я робив подібне у Лос-Анджелесі", - сказав він під час засідання суду.

Пранкер також сказав, що пройшов на фінал Євробачення без акредитації і знімав це на телефон

На запитання, чому він оголовися на виступі Джамали, а не іншого артиста, Седюк сказав, що співачка була однією з небагатьох, хто виступав на малій сцені. А до великої сцени він не мав доступу.

Нагадаємо, Седюк відомий своїми епатажними витівками. Так, у вересні минулого року його "жертвою" стала відома зірка реаліті-шоу Кім Кардашьян, яку Седюк поцілував у сідниці. Того ж місяця пранкер напав на знамениту модель Джиджи Хадід. Проте модель зреагувала блискавично і вдарила його ліктем, після чого Седюк втік.

Як повідомляв ONLINE.UA, у соціальних мережах бурхливо обговорювали фінал Євробачення, чимало уваги приділивши і витівці Седюка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?