"Чергова брехня СБУ": Азаров відповів на звинувачення у фінансуванні протестних акцій в Україні
Категорія
Події
Дата публікації

"Чергова брехня СБУ": Азаров відповів на звинувачення у фінансуванні протестних акцій в Україні

"Чергова брехня СБУ": Азаров відповів на звинувачення у фінансуванні протестних акцій в Україні
Джерело:  online.ua

Колишній прем'єр України Микола Азаров назвав звинувачення Служби безпеки України у фінансуванні протестних акцій у Рівенській області"черговою брехнею".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Миколи Азарова.

Читайте також: Азарова зловили на нахабній брехні про Голодомор: соцмережі обурені

"Нагадаю, що рівно 2 роки тому невдалий попередник В. Грицака В. Наливайченко повідомив широкому українському загалу про те, що нібито Азаров оплачує протестні акції в Україні та проти мене було порушено кримінальну справу. Я спростував цю брехню і подав до суду за наклеп на СБУ. Кримінальної справи, зрозуміло, ніхто не порушував, так як відсутні будь-які факти, які могли б підтвердити цю брехню, а суд півтора року вимагав від СБУ пред'явлення конкретних доказів, але так нічого і не дочекавшись, закрив розгляд під сміховинним приводом, що цей факт не був публічно озвучений в ЗМІ. Ну, такі вже зараз в Україні суди", - написав Азаров.

"І ось нова брехня. Порошенко, Гройсман та такі як Грицак довели народ до такого стану, що треба буде скоро проплачувати людям, щоб вони не розірвали їх на частини, якщо складеться для цього обстановка. Так що раджу Грицаку подумати про себе, і припинити свою брехню про мене. P.S. Даремно він платить гроші своїй агентурі, яка підсовує йому чергову "липу", - додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, голова СБУ Василь Грицак заявив, що 10 травня було здійснено спробу блокування Рівненської облдержадміністрації під гаслами боротьби з бурштиновою мафією. Затримані організатори провокації підтвердили, що акцію планував очолюваний Азаровим "комітет порятунку України".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?