На Прикарпатті обвалилася будівля учбового закладу: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

На Прикарпатті обвалилася будівля учбового закладу: з'явилися фото

На Прикарпатті обвалилася будівля учбового закладу: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У Коломиї Івано-Франківської області обвалилася будівля місцевого економіко-правового коледжу, який входить до складу Київського національного торговельно-економічного університету.

Про це йдеться у заяві Державної служби з надзвичайних ситуацій, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: У військовій частині на Прикарпатті трапилася масштабна пожежа: з'явилися фото і відео

"На момент початку руйнування на першому поверсі в приміщенні їдальні перебувало близько 20 чоловік, які адміністрацією закладу були виведені на вулицю. За попередньою інформацією жертв та постраждалих немає", - повідомили у ДСНС України.

"О 15:50 підрозділами ДСНС розпочато роботи по розбиранню завалів пошкоджених елементів будівлі навчального закладу. На місці події працює 81 рятувальник та 9 одиниць техніки від ДСНС і мобільно-оперативна група Управління ДСНС в Івано-Франківській області під керівництвом начальника Управління Володимира Чернецького", - йдеться у заяві рятувальників.

Як повідомляв ONLINE.UA, наприкінці березня у центрі Одеси, на вулиці Катерининській, сталося обвалення частини фасаду 100-літнього будинку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?