Україна може не дійти до вступу в Євросоюз - дипломат Яременко
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна може не дійти до вступу в Євросоюз - дипломат Яременко

Україна може не дійти до вступу в Євросоюз - дипломат Яременко
Джерело:  online.ua

Україна може передумати на шляху до вступу у Європейський союз.

Думку про це у прямому ефірі Руденко. ONLINE.UA 15 травня висловив український дипломат, голова Майдану закордонних справ Богдан Яременко.

Читайте також: Порошенко переоцінив свої можливості на посаді президента - Богдан Яременко

"Введення безвізового режиму символічно розлучить Україну та Росію, а також наблизить її до країн Євросоюзу, проте є набагато більш серйозні питання у нашому діалозі з Євросоюзом. Але зараз досягли цього - більшого показати наш президент не може, він навмисно переакцентовує, надмірно звертає увагу на досягнення цього", - підкреслив дипломат.

За його думкою, в України немає чіткої часової перспективи набуття членства у Європейському союзі, і, крім того, Україна може не дійти до вступу до Євросоюзу.

"Це може статися не тому, що нас там не хочуть, а тому що на якомусь етапі ми можемо зрозуміти, що нам туди не треба, що ми можемо щось зробити в себе, що з одного боку підійме стандарти життя до того бажаного, що є у ЄС, дозволить з ними торгувати, а з іншого - зніме потребу реформувати індустрію виробництва", - зазначив Яременко.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Петро Порошенко заявив, що вже понад три тисячі українських громадян отримали біометричні паспорти, які дають можливість скористатись безвізовим режимом із Євросоюзом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?