Порошенко видав указ про проведення військового параду на День незалежності
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко видав указ про проведення військового параду на День незалежності

Порошенко видав указ про проведення військового параду на День незалежності
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко у рамках указу "Про відзначення 26-ї річниці незалежності України" постановив провести у Києві на вулиці Хрещатик військовий парад.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.

Читайте також: Порошенко зробив гучну заяву про українську армію: опубліковано відео

Відповідний указ з'явився на сайті Порошенка 15 травня.

"З нагоди 26-ї річниці проголошення незалежності України, з метою гідного відзначення у 2017 році цієї події, утвердження у громадян патріотизму та гордості за свою державу, звитяги Українського народу у боротьбі за волю і незалежність постановляю: Кабінету міністрів розробити з урахуванням пропозицій Організаційного комітету, затвердити та забезпечити виконання плану заходів з підготовки та відзначення 26-ї річниці незалежності України, передбачивши, зокрема, проведення 24 серпня 2017 року, у День незалежності України, параду військ на вулиці Хрещатик та майдані Незалежності у столиці України - місті Києві", - йдеться в указі президента.

Релігійним організаціям буде запропоновано провести 24 серпня 2017 року молебні за Україну.

Як повідомляв ONLINE.UA, у день 25-ї річниці Незалежності України 24 серпня 2016 року у Києві пройшов масштабний військовий парад.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?