Трамп передав Лаврову секретні дані, у Білому домі інформацію спростовують
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп передав Лаврову секретні дані, у Білому домі інформацію спростовують

Трамп передав Лаврову секретні дані, у Білому домі інформацію спростовують
Джерело:  Reuters

The Washington Post опублікувало інформацію, що під час візиту до США глава МЗС Росії Сергій Лавров нібито дізнався від президента США Дональда Трампа секретні дані про ІДІЛ; у Білому домі заявляють, що Трамп не розголошував ніякої секретної інформації.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Як заявив держсекретар США Рекс Тіллерсон, в ході зустрічі обговорювалося багато питань, серед яких були спільні зусилля та загрози щодо боротьби з тероризмом, проте не обговорювалися джерела, методи або військові операції.

Читайте також: Перезавантаження неможливе: Тіллерсон висловився про відносини США та Росії
За словами радника президента США з національної безпеки Герберата Макмастера, Трамп і Лавров обговорювали спільні загрози від терористичних угруповань, включаючи загрози для авіації. Ніяких дискусій про джерела даних або методи їх збору не велося.

"Ця історія — фальшивка. Президент обговорював тільки загальні для обох країн загрози", — сказала заступник радника президента США з національної безпеки Діна Пауелл.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент США Дональд Трамп призвав Росію та Україну жити у мирі, написавши несподіване та оригінальне звернення у Twitter, де згадав зустрічі із міністром закордонних справ Павлом Клімкіним та його російським колегою Сергієм Лавровим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?