В Одесі сталася масова бійка зі стріляниною, постраждав поліцейський: опубліковані відео
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі сталася масова бійка зі стріляниною, постраждав поліцейський: опубліковані відео

В Одесі сталася масова бійка зі стріляниною, постраждав поліцейський: опубліковані відео
Джерело:  Думська

В Одесі у житловому масиві "Райдужний" сталася масова бійка зі стріляниною, в результаті чого постраждав співробітник поліції.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Думская".

За однією з версій, конфлікт виник між власниками собак, які вигулювали своїх улюбленців. Як стверджують очевидці, один із господарів собаки нацькував тварину на іншу, через що виникла перепалка. Ще одна версія конфлікту – через неправильно припаркований автомобіль.

Читайте також: Бійка в мерії Дніпра: суд відмовився обирати запобіжний захід побитому активісту

Зав'язалась словесна перепалка, яка переросла у сутичку із використанням газових балончиків та бит. Також повідомляється, що одним з учасників конфлікту є фігурант справи 2 травня Сергій Ходияк.

У результаті бійки один із співробітників поліції, який прибув на місце подій, отримав перелом кісток носа зі зміщенням.

Учасники бійки були затримані. Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 345 КК - насильство щодо працівника правоохоронного органу.



Як повідомляв ONLINE.UA, під час мітингу представників націоналістичних рухів біля будинку Міністерства внутрішніх справ, де протестувальники вимагали відставки голови МВС Арсена Авакова, сталися сутички учасників протесту із поліцейськими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?