Після виступу на Євробаченні ONUKA вибилася в європейські чарти iTunes
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Після виступу на Євробаченні ONUKA вибилася в європейські чарти iTunes

Після виступу на Євробаченні ONUKA вибилася в європейські чарти iTunes
Джерело:  Karabas.com

Після фантастичного виступу на Євробаченні-2017 Ната Жижченко зі своїм проектом ONUKA потрапила в чарти iTunes декількох країн.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Karabas Live.
Зокрема, музику ONUKA найбільше шукали у Великобританії (№26 у чартах), Швейцарії (№28 у чартах), Франції (№19 у чартах) та Німеччині (№11 у чартах).

Великий британський музичний журнал NME написав: "Після дупи і до оголошення переможця виступала електро-фолк група ONUKA. Вони вкрали майже все шоу своїм убивчим міксом традиційного фольку, сурм і серйозних техно-вайбов. 12 очок від нас".

Читайте також: Джамала його навіть не помітила: у співачки прокоментували інцидент на Євробаченні

Нагадаємо, гурт ONUKA виступив у фіналі пісенного конкурсу Євробачення-2017 як запрошений гість.

Українці, які дивилися фінал Євробачення-2017 на телеканалі UA:Перший, виступ ONUKA не побачили, замість нього показали рекламу. Телеканал пояснив, що запустив рекламу через зобов'язання перед рекламодавцями.

Як повідомляв ONLINE.UA, солістка українського електронного колективу ONUKA Ната Жижченко показала лаштунки Євробачення-2017.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?