У Миколаєві невідомі сильно побили депутата: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Миколаєві невідомі сильно побили депутата: опубліковано відео

У Миколаєві невідомі сильно побили депутата: опубліковано відео

У понеділок пізно ввечері, 15 травня, у Миколаєві невідомі жорстоко побили депутата міськради від партії "Об'єднання "Самопоміч" В'ячеслава Апанасенка.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook депутата від партії "Об'єднання "Самопоміч" Федора Панченко.

За його словами, сам Апанасенко раніше наголошував на тому, що на нього чинять тиск.

"Менше тижня тому В'ячеслав заявляв, що на нього, як на депутата міської ради чиниться тиск. 9 травня невідомі облили бензином фасад ресторану, про що було повідомлено правоохоронні органи", - написав він.

Читайте також: Вночі у Львові невідомі напали на начальника слідчого ізолятора

Місцеве видання Новости-N  пише, що в результаті нападу Апанасенко отримав черепно-мозкову травму та множинні забої. Найсерйознішим ушкодженням у депутата стала рана обличчя, на яку наклали близько 20 швів.

За інформацією НикВести, депутата прооперували і направили на рентген, після чого він був госпіталізований у відділення нейрохірургії.

За попередньою інформацією, на В'ячеслава Апанасенко напали, коли він підходив до свого будинку. Зловмисники побили депутата і зникли. При цьому злочинці не забрали нічого з речей, які були при ньому.

У відділі комунікації поліції Миколаївській області розповіли, що в поліцію звернулася дружина Апанасенко, яка повідомила, що невідомі напали на її чоловіка. Поліція виявила біля закладу ємності з рідиною, які направлені на експертизу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?