Вперше благодійний виступ Ніка Вуйчича в Києві на Хрещатику!
Категорія
Культура
Дата публікації

Вперше благодійний виступ Ніка Вуйчича в Києві на Хрещатику!

Вперше благодійний виступ Ніка Вуйчича в Києві на Хрещатику!
Джерело:  online.ua

Нік Вуйчич, який народився без рук і ніг, – міжнародний мотиваційний спікер, мільйонер, бізнесмен, автор бестселерів, батько двох дітей – приїжджає в Україну з програмою "З Богом можливо все".

ONLINE.UA є медіа-партнером заходу.

Не дивлячись на фізичні обмеження, Нік спритно набирає тексти на комп'ютері, грає в футбол, плаває, займається серфінгом, стрибає з парашутом, водить автомобіль. Продуктивності цієї людина може позаздрити кожен: він керує некомерційною організацією "Життя без кінцівок", створеною для допомоги інвалідам; близько 250 разів на рік виступає зі сцени, написав кілька книжок, які миттєво стали бестселерами: "Життя без кордонів", "Нестримний", "Будь сильним", знімається в кіно, стає героєм відомих ток-шоу, виховує двох синів. Нік мільйонер і відомий оратор. Він упевнений, що він той, хто він є, тільки завдяки вірі в Бога. В 2012 році відбулося, здавалося б, неможливе, і він одружився, - всі світові ЗМІ обговорювали цю подію і раділи разом з сім'єю Ніка. Зараз вони з дружиною виховують двох дітей. Нік впевнений, що він той, хто є, тільки завдяки вірі в Бога.

Нік Вуйчич входить в десятку найвідоміших і найвпливовіших людей світу. Своїм надихаючим посланням він зумів допомогти мільйонам людей. Його люблять, знають та чекають в багатьох країнах, він зустрічається з світовими лідерами та президентами.

Ник Вуйчич по-особливому полюбив Україну. Протягом двох років він уже в третє приїде в нашу країну. 25 вересня 2016 року Нік відвідав Київ. За 24 години перебування в столиці України він провів прес-конференцію, був головним гостем благодійного обіду з бізнесменами і політиками. Навіть мер Києва Володимир Кличко виклав в соцмережах своє фото з людиною легендою. В Палаці Спорту відбувся грандіозний виступ Ніка перед 10 тисячами людей. Також він став гостем ранкового шоу на каналі 1+1 і зустрівся з народними депутатами у Верховній Раді, а також перед вилітом встиг відвідати поранених солдатів у воєнному шпиталі. Зустрітись з Ніком змогли герої мультимедійного проекту "Переможцi", які втратили на війні кінцівки, але не впали духом. Всі ці події, зустрічі і спілкування з Ніком змінили назавжди життя людей – він своїм прикладом надихнув, підбадьорив, поділився надією.

Осінній візит Ніка в Україну буде відрізнятись від усіх інших. 17 вересня о 18.30 відбудеться благодійний виступ Ніка на Хрещатику, де кожен охочий зможе абсолютно безкоштовно почути людину легенду.

Цього разу Нік буде ділитись своїм головним секретом успіху життя без обмежень – це віра в Бога, в себе, в мрію, як бути сильним в тяжкі часи. Він знає секрет, як бути Переможцем, коли всі бачать тебе переможеним. Це – сила, віра, любов, яка в середині Ніка. Це те, що не зламало його, врятувало від життя в приниженні, гнобленні і підняло на висоти.

Нік Вуйчич бажає надихнути і підбадьорити українців в цей нелегкий час війни і кризи. З центральної сцени Хрещатика о 18:30 буде пряма трансляція телеканалу "Надія" на 20 країн. Ми віримо, що це буде унікальна подія, і понад 500 000 людей зберуться на центральній площі Києва, де зможуть почути надихаюче послання Ніка.

Запрошуємо вас стати частиною цієї масштабної події для натхнення та оновлення нашої нації!

Організатори заходи: Комунікаційне агентство "Ключові стратегії".

Головний партнер: Мережа жіночих фітнес клубів ФітКьорвс.

У програмі – прес-конференція і виступ Ніка Вуйчича на Хрещатику.
Сторінка в Facebook

Сайт: http://nick-vujicic.com.ua

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?