Янукович заявив, що хоче "допитати" Порошенка, Яценюка і Турчинова
Категорія
Політика
Дата публікації

Янукович заявив, що хоче "допитати" Порошенка, Яценюка і Турчинова

Янукович заявив, що хоче "допитати" Порошенка, Яценюка і Турчинова

Екс-президент утікач Віктор Янукович заявив, що чекає виклик з ростовського суду для участі в режимі відеоконференції в судовому процесі про державну зраду, під час якої зможе "допитати" президента Петра Порошенка, главу РНБО Олександра Турчинова та колишнього главу уряду Арсенія Яценюка.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретар сина Януковича Олександра Юрія Кірасира, який опублікував заяву екс-президента.

У заяві зазначено, що Янукович чекає виклику з суду у Ростові-на-Дону для участі в попередньому судовому засіданні у справі про державну зраду в Оболонському районному суді Києва у режимі відеоконференції.

Читайте також: Януковичу предложили на выбор три варианта связи с судом

"Зараз я чекаю виклику з ростовського суду для моєї участі в судовому процесі в режимі відеоконференції. Так, як це було в листопаді 2016 року", - йдеться в заяві.

Янукович додав, що тепер, в рамках судового процесу в Оболонському суді, нарешті зможе особисто допитати Петра Порошенка, Олександра Турчинова, Арсенія Яценюка, Юрія Луценка, Андрія Парубія та "інших організаторів державного перевороту". За його словами, він вже підготував для них запитання.

Як повідомляв ONLINE.UA, за оцінками слідчих Генпрокуратури, протягом двох з половиною років правління екс-президента Віктора Януковича було вкрадено близько 40 мільярдів доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?