Кабмін пообіцяв 4G в Україні до кінця цього року
Категорія
Політика
Дата публікації

Кабмін пообіцяв 4G в Україні до кінця цього року

Кабмін пообіцяв 4G в Україні до кінця цього року
Джерело:  online.ua

Кабінет міністрів України планує забезпечити введення в Україні технології мобільного зв'язку 4G вже цього року.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прем'єр-міністра Володимира Гройсмана.

Гройсман опублікував план заходів щодо цифрового розвитку України у 2017 році, в якому сказано, що наприкінці цього року в державі хочуть провести конкурс з розподілу радіочастотного ресурсу для 4G в діапазонах 188 МГц і 2600 МГц.

Читайте також: Гройсман пообіцяв підвищити та проіндексувати пенсії

"Кілька прикладів: свого часу впровадження принципів цифрової економіки дозволило таким країнам як Естонія, Ізраїль, Ірландія та Швеція зробити ривок, який вимірюється від 12 % до 20% ВВП цих країн. Про що конкретно йде мова? Цифрова економіка - це запровадження цифрових прав громадян, універсальних цифрових послуг, цифрового робочого місця, «цифрових послів», орієнтація на STEM освіту. Крім того - розвиток Індустрії 4.0, «смарт-фабрик», побудова технологічних, інноваційних інжинірингових парків. Це блокчейн, аддитивні технологій та штучний інтелект", - написав Гройсман.

Як повідомляв ONLINE.UA, 11 травня Кабінет міністрів України дозволив Міністерству оборони бути засновником телерадіоорганізацій.  Кабмін також встановив, що Міноборони здійснює контроль за якістю продукції військового призначення, яка виробляється підприємствами з метою експорту, тільки в разі, якщо такий контроль передбачений міжнародними договорами України та зовнішньоекономічними контрактами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?