Бойовики частково зайняли сіру зону неподалік окупованого Донецька – штаб АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики частково зайняли сіру зону неподалік окупованого Донецька – штаб АТО

Бойовики частково зайняли сіру зону неподалік окупованого Донецька – штаб АТО
Джерело:  online.ua

Бойовики частково зайняли нові позиції в сірій зоні біля населеного пункту Піски, що неподалік тимчасово окупованого Донецька.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Бойовики спочатку відкрили вогонь зі всієї стрілецької зброї. Далі почала працювати ворожа артилерія, під прикриттям якої терористи пішли в наступ. Наші десантники були готові до цього і відкрили вогонь у відповідь зі стрілецької зброї та гранатометів. Увійшовши в сіру зону ворожі підрозділи відчули сильний опір і зупинилися - чергова загарбницька атака була припинена", - йдеться у повідомленні.

За словами командира підрозділу десантників із позивним "Фанат", бойовики активно проводять інженерні роботи та облаштовують свої позиції.

Читайте також: Бойовики ДНР застосували артилерію неподалік Маріуполя - штаб АТО

"Ми виконуємо Мінські домовленості і першими вогонь ніколи не відкриваємо. Тільки коли є реальна загроза життю наших військовослужбовців, змушені подавляти вогонь ворога. Використовуємо лише дозволений калібр", - розповів "Фанат".

Командир підрозділу десантників також додав, що бойовики постійно використовують для розвідки безпілотними, а у нічний час – працюють диверсійно-розвідувальні групи.

Зазначимо, що пізніше ця інформація була видалена зі сторінки прес-центру, проте - деякі ЗМІ зробили скріншот.

Як повідомляв ONLINE.UA, за минулу добу бойовики 37 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України в зоні проведення АТО, двоє українських військовослужбовців отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?