Російський режисер Єгор Кончаловський потрапив до "Миротворця"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Російський режисер Єгор Кончаловський потрапив до "Миротворця"

Російський режисер Єгор Кончаловський потрапив до "Миротворця"
Джерело:  Миротворець

Відомий російський кіноактор, режисер, сценарист і продюсер Єгор Кончаловський внесений до бази українського центру "Миротворець".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу "Миротворця".

"Незаконний перетин державного кордону України. Участь у пропагандистських заходах російської окупаційної влади на території анексованого Криму", - йдеться у повідомленні.

"Миротворець" також опублікував цитати Кончаловського про анексію Криму.

Читайте також: До списків "Миротворця" внесли російського актора і музиканта Боярського

"Я пам'ятаю Крим радянським, коли в дитинстві я приїжджав і довго тут бував. Вже в 2007 році я знімав в Криму фільм "Консерви", і тоді у мене було гірке відчуття ностальгії. Це була вже інша країна, яка, на мій погляд, забула цей райський куточок. Це велика справа, що Крим став російським, але все вимагає часу і деякого терпіння. Крим – унікальне місце, тут розвинеться і удосконалиться туристичний напрям, культура інфраструктура і самі настрої людей. Просто потрібно трохи почекати", – упевнений Кончаловський.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше до бази даних центру "Миротворець" потрапив російський співак та музикант Леонід Агутін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?