Хакери викрали нову частину "Піратів Карибського моря" - ЗМІ
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Хакери викрали нову частину "Піратів Карибського моря" - ЗМІ

Хакери викрали нову частину "Піратів Карибського моря" - ЗМІ
Джерело:  People

Хакери викрали у Walt Disney фільм "Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казки", який виходить у американський прокат 26 травня.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на People.

Читайте також: Хакери створили бум в мережі через "смерть" Брітні Спірс

За інформацією видання, саме за цю стрічку невідомі вимагають викуп, погрожуючи, що випускатимуть фільм частинами, якщо студія не заплатить.

У разі невиконання умов, крадії обіцяють "зливати" у мережу спочатку п’ятихвилинний уривок фільму, а потім опублікують й інші фрагменти по 20 хвилин кожен.

Нагадаємо, раніше про крадіжку повідомив президент компанії Walt Disney Роберт Айгер. Однак, про який фільм йдеться, він не розповів.

Наразі відомо, що Walt Disney не збирається догоджати хакерам та виплачувати викуп. Компанія активно співпрацює з ФБР: працівники служби безпеки намагаються з'ясувати, де попрацювали зловмисники.

"Пірати Карибського моря" — серія пригодницьких фільмів, що виходять з 2003 року. На сьогодні випущено чотири стрічки. Одну з провідних ролей — капітана Джека Горобця — зіграв відомий голлівудський актор Джонні Депп.

Як повідомляв ONLINE.UA, у мережі опублікували новий трейлер п’ятої частини пригодницької саги про пірата Джека Горобця "Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казок". В ньому з’явилася героїня Кіри Найтлі – Елізабет Свон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?