Яна Соломко випустила пісню після розриву з Нікітіним
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Яна Соломко випустила пісню після розриву з Нікітіним

Яна Соломко випустила пісню після розриву з Нікітіним
Джерело:  YouTube

Екс-солістка дівочого гурту Real O співачка Яна Соломко випустила україномовну пісню з ритмічними східними мотивами під назвою "Закохана".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал співачки.

"Пісня "Закохана" за своїм настроєм досить легка, в ній закладено найкращі емоції. Я бажаю кожній дівчині відчути справжнє, бурхливе кохання, від якого народжуються чудові діти", - ділиться Яна.

Читайте також: Українські зірки колоритно погуляли на весіллі у Нікітіна: з'явилися фото

Відзначимо, що на момент студійної роботи над композицією, артистка співпрацювала з українським продюсером Юрієм Нікітіним, але, після деяких суперечок, творчий тандем розпався.

"Звичайно, мені прикро, що Юра викупив права на наші пісні. Але, я розумію, що це бізнес і треба вчитися на своїх помилках", - розповіла Яна Соломко.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно ще одна колишня учасниця гурту Real O співачка TARABAROVA (Світлана Тарабарова) презентувала кліп на авторську пісню "Добре з тобою".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?