Маю право: Трамп прокоментував скандал з передачею секретних даних Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Маю право: Трамп прокоментував скандал з передачею секретних даних Росії

Маю право: Трамп прокоментував скандал з передачею секретних даних Росії
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп заявив, що має "абсолютне право" обмінюватися інформацією з Росією, коментуючи скандал з можливим розкриттям ним секретних матеріалів на зустрічі з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Трампа.

"Як президент я хотів поділитися з Росією (на відкритій зустрічі в Білому домі), що я маю абсолютне право робити, фактами, що стосуються тероризму та безпеки польотів", - написав Трамп.

Читайте також: Перезавантаження неможливе: Тіллерсон висловився про відносини США та Росії

"Гуманітарні причини, плюс я хочу, щоб Росія значно активізувала свою боротьбу проти ІДІЛ і тероризму", - додав глава Білого дому.

Нагадаємо, The Washington Post опублікувало інформацію, що під час візиту до США глава МЗС Росії Сергій Лавров нібито дізнався від президента США Дональда Трампа секретні дані про ІДІЛ; у Білому домі заявили, що Трамп не розголошував ніякої секретної інформації.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Трамп призвав Росію та Україну жити у мирі, написавши несподіване та оригінальне звернення у Twitter, де згадав зустрічі із міністром закордонних справ Павлом Клімкіним та його російським колегою Сергієм Лавровим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?