Порошенко у ВКонтакте прокоментував заборону ВКонтакте
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко у ВКонтакте прокоментував заборону ВКонтакте

Порошенко у ВКонтакте прокоментував заборону ВКонтакте
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко закликав громадян припинити використовувати російські соцмережі та сервіси з міркувань безпеки.

Він це зробив, скориставшись своїм аккаунтом у соцмережі "ВКонтакте", повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Опитування дня: Чи підтримуєте Ви заборону російських соціальних мереж в Україні?

"Гібридна війна вимагає адекватних відповідей на виклики. Тому з метою впливу на опонентів та контрпропаганди моя команда використовувала сторінки в деяких російських соцмережах, - підкреслив український лідер. - Але масовані кібератаки РФ по всьому світу, зокрема - нещодавнє втручання у виборчу кампанію у Франції, вказують, що прийшов час діяти інакше і більш рішуче".

"Українські інтернет-провайдери мають припинити надавати доступ до «Вконтактє», «Однокласники», «Яндекс» та інших російських сервісів. Всі офіційні сторінки Президента в цих сервісах буде закрито. Закликаю всіх співвітчизників негайно вийти з російських серверів з міркувань безпеки", - додав Порошенко.

Зазначимо, що ідентична заява президента з'явилася і в соцмережі "Одноклассники".

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Петро Порошенко ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про застосування санкцій стосовно низки фізичних та юридичних осіб, які передбачають, зокрема, блокування доступу до соцмереж "ВКонтакте" і "Одноклассники".  Указ буде введений в дію після офіційного оприлюднення у ЗМІ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?