В Укртелекомі почали блокувати російські сайти
Категорія
Технології
Дата публікації

В Укртелекомі почали блокувати російські сайти

В Укртелекомі почали блокувати російські сайти

Телекомунікаційна компанія "Укртелеком" почала роботи з блокування російських соцмереж та сервісів, що попали у нові санкції.

Про це заявив директор із корпоративних комунікацій "Укртелекому" Михайло Шуранов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українські новини".

Читайте також: Порошенко у ВКонтакте прокоментував заборону ВКонтакте

"Укртелеком виконує вимоги указу Президента України №133/2017 про заборону надання послуг доступу в перелік веб-ресурсів, які деталізовані в тексті указу. Процес досить складний і вимагає певного часу, з огляду на значну кількість ресурсів. Роботи вже почато", - підкреслив Шуранов.

За його словами, роботи будуть проводитися поетапно і триватимуть, за попередньою оцінкою, від декількох днів до тижня.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Петро Порошенко ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про застосування санкцій стосовно низки фізичних та юридичних осіб, які передбачають, зокрема, блокування доступу до соцмереж "ВКонтакте" і "Одноклассники".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?