Заборона російських соцмереж викличе ще більший інтерес до них - Горбаль
Категорія
Політика
Дата публікації

Заборона російських соцмереж викличе ще більший інтерес до них - Горбаль

Заборона російських соцмереж викличе ще більший інтерес до них - Горбаль
Джерело:  online.ua

Указ про блокування доступу до таких російських соцмереж, як ВКонтакте та Одноклассники, спровокує ще більший інтерес українців до цих сайтів.

Про це у програмі Руденко.ONLINE.UA заявив народний депутат 4-6 скликань, екс-член Ради Національного банку України Василь Горбаль.

"Це торкнулось великої кількості людей. Хтось аполітичний, хтось з огляду на звички, які склалися в цих мережах. Напевно, виникнуть певні незручності, як мінімум. Звичайно, багато різних поглядів, як патріотичних, так і не дуже, м'яко сказано, тому певні труднощі звичайно виникнуть", - сказав він.

Читайте також: В Україні блокування інтернет-ресурсів можливе лише у судовому порядку - омбудсмен

Він додав. що якщо немає можливості технічно заборонити доступ до російських соцмереж, то "чи не буде з цієї заборони такого, як було свого часу в радянські часи - від заборони джинсів до заборони багатьох інших речей".

"Люди зараз пробуватимуть відкрити, подивитися, а чи дійсно це працює. Якщо до цього в мене не було інтересу, то тут я спробую, це працює, чи ні. Як маленька дитина", - зазначив Горбаль.

Як повідомляв ONLINE.UA, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, коментуючи заборону в Україні популярних російських медіа-ресурсів ВКонтакте, Одноклассники та Яндекс, згадав про Мінські домовленності, а також заявив про недружню українську політику відносно Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?