Шахтар - Динамо: прогноз легенди футболу на фінал Кубка України
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шахтар - Динамо: прогноз легенди футболу на фінал Кубка України

Шахтар - Динамо: прогноз легенди футболу на фінал Кубка України
Джерело:  online.ua

Легендарний гравець і тренер київського "Динамо" Йожеф Сабо дав свій прогноз на фінал Кубка України "Шахтар" - "Динамо", що відбудеться 17 травня у Харкові.

ШАХТАР - ДИНАМО ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН МАТЧ

"Безумовно, перевагу в цій зустрічі буде віддано "гірникам", але не варто забувати, що в кубкових змаганнях свої правила. Тому я все-таки скажу, що шанси на успіх рівні. Але це якщо футболісти "Динамо" покажуть характер і самолюбство. Єдине моє побоювання полягає в тому, щоб не дійшло до скандалу. У цій ситуації дуже важлива роль арбітра. Напевно, трибуни харківського стадіону будуть заповнені. Незважаючи на статус, поєдинки "Шахтаря" і "Динамо" глядачі завжди чекають з нетерпінням і хочуть бачити видовищний і інтригуючий футбол. Адже в цих командах виступає багато потенційних гравців національної збірної України", - сказав Сабо в коментарі сайту КОМАНДА1.

Дивіться: Шахтар - Динамо: Шевченко дав прогноз на фінал Кубка України

Нагадаємо, Йожеф Сабо жорстко розкритикував "Динамо" за ганебну гру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?