Футболіст-патріот зробив сенсаційну заяву щодо збірної України
Категорія
Спорт
Дата публікації

Футболіст-патріот зробив сенсаційну заяву щодо збірної України

Футболіст-патріот зробив сенсаційну заяву щодо збірної України
Джерело:  online.ua

Відомий футболіст Роман Зозуля заявив про призупинення кар'єри у національній збірній України.

Як повідомляє ONLINE.UA, про це Зозуля написав у Facebook.

"Я вирішив призупинити свою кар'єру гравця збірної України. Я довго до цього йшов. Але вважаю, що це рішення найкраще на даний момент. Я віддавався команді кожного матчу і завжди готовий битися як востаннє. Зараз я чудово розумію, що я не є гравцем рівня збірної. В мене немає практики. А тільки найсильніші та найкращі повинні бути у лавах збірної. Це моя особиста думка. Я не хочу бути людиною, яка буде займати місце молодого та талановитого гравця", - заявив Зозуля.

Дивіться: В Іспанії показали всю правду про Зозулю, Путіна і нацистів: опубліковано відео

Футболіст-патріот додав, що готовий боротися за місце у збірній України.

"Я хочу бути не лише футболістом, який є в заявці збірної, а частиною великої футбольної сім'ї. Я готовий завойовувати місце в збірній. Готовий кожен матч викладатись як останній, рвати газон та серце за нашу країну на всіх фронтах гри команди", - підкреслив Зозуля.

Читайте: Порошенко звинуватив Росію в зриві трансферу Зозулі

При цьому Зозуля подякував усім за довіру та підтримку.

"Хочеться сказати, що я дуже вдячний кожному, хто висловлює мені довіру та підтримує у цей важкий час. Дякую вам, це мене надихає та зобов'язує рухатись далі. Обіцяю, що я зроблю все, щоб бути достойним гравцем! Коли в мене буде достатньо ігрової практики, та тренери побачать, що я є достойним бути гравцем збірної, я з гордістю вдягну футболку з тризубом на серці! Але зараз саме час дати дорогу тим хлопцям, які заслуговують проявити себе! Зараз я буду всіма думками з вами, моя сім'я! Я не кажу до побачення - я просто хочу знову показати, що є достойним гравцем збірної України!", - підсумував Зозуля.

Нагадаємо, що Зозуля отримав місце у ФФУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?