Турчинов пояснив, що означає заборона в Україні 1С
Категорія
Події
Дата публікації

Турчинов пояснив, що означає заборона в Україні 1С

Турчинов пояснив, що означає заборона в Україні 1С
Джерело:  Еспресо

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов вважає, що українському бухгалтеру буде важко одразу відмовитись від використання забороненої програми із Росії 1С.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Espreso.TV.

Читайте також: Порошенко у ВКонтакте прокоментував заборону ВКонтакте

"Ми не можемо примусити бухгалтера, який користується російським програмним продуктом, терміново від нього відмовитися", - заявив Турчинов.

"У першу чергу це стосується санкцій щодо неможливості реалізації цього програмного продукту і коли ми говоримо про державні установи і бюджетні, то тут вони в обов'язковому порядку будуть переводитись на програмний продукт національного виробника", - пояснив він.

За словами Турчинова, є дуже якісний продукт, який виробляють українці і європейці також, в тому числі є такі, які забезпечують якісне обслуговування бухгалтерського обліку.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Петро Порошенко ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про застосування санкцій стосовно низки фізичних та юридичних осіб, які передбачають, зокрема, блокування доступу до соцмереж "ВКонтакте" і "Одноклассники".  Указ буде введений в дію після офіційного оприлюднення у ЗМІ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?