У Telegram відмовились надавати інформацію владі Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

У Telegram відмовились надавати інформацію владі Росії

У Telegram відмовились надавати інформацію владі Росії
Джерело:  online.ua

Компанія Telegram вважає недопустимим надання інформації уряду або спецслужбам будь-якої країни.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на RNS.Media.

У відповідь на запит ЗМІ про те, чи отримувала адміністрація Telegram запит від Росспоживнагляду про надання інформації для внесення месенджера до реєстру організаторів поширення інформації.
"Ще жоден уряд чи спецслужба в світі не отримали ні біта інформації від нас. Так буде завжди", — відповіли в Telegram, уточнивши, що будь-які дані, які передаються через месенджер, зашифровані — це поширюється як на секретні чати, так і на відкриті чати.

"Ключі, необхідні для розшифровки даних, розділені на кілька частин і фізично зберігаються в кількох інших дата-центрах. При цьому дата-центри знаходяться в різних юрисдикціях, так що для того, щоб змусити Теlegram видати якісь дані, потрібно нереалістичний рівень співпраці між кількома державами", — підкреслили в Telegram.

Як повідомляв ONLINE.UA, веб-розробник, киянин Антон Библя створив бота iGov для Telegram, який автоматично шукає вільне місце в черзі на оформлення закордонного паспорта.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?