"Мені все важче і важче бути в образі Вєрки Сердючки" - Данилко
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Мені все важче і важче бути в образі Вєрки Сердючки" - Данилко

"Мені все важче і важче бути в образі Вєрки Сердючки" - Данилко
Джерело:  online.ua

Артист та шоумен Андрій Данилко зізнався, що йому важко перебувати в образі Вєрки Сердючки, тому як українська музика вийшла на новий рівень і йому стало складно конкурувати.

Про це він заявив в ефірі програми "HARD з Влащенко" на телеканалі ZIK, повідомляє ONLINE.UA.

"На все свій час. От мені все важче і важче бути в образі Вєрки Сердючки. Все змінюється, а тому так, як би я хотів це робити, у мене поки не виходить, а те, що було раніше – уже в минулому та давно нікому не цікаво", – переконує Андрій Данилко.

Також, за словами артиста, сьогодні українська музика вийшла на новий рівень, де з’явилося чимало молодих і талановитих виконавців.

Читайте також: Скандал з російською учасницею Євробачення: Данилко видав несподіваний коментар

"Чесно кажучи, я розумію наскільки це все круто, тому мені самому б хотілося виступати так, як і молоді виконавці. Однак, щодо Вєрки Сердючки, то ми таки вирішили, що у 2018 році організуємо прощальний тур. Це буде концерт, головну роль на якому зіграють не декорації, а спогади, спілкування та емоції",– зазначає Данилко.

Нагадаємо, 4 останніх року Сердючка не давала сольних концертів. Але за словами артиста, образ Вєрки з'являвся лише інколи на корпоративах.

Як повідомляв ONLINE.UA, днями Данилко зробив приголомшливу заяву, що збирається зняти зірку і покінчити з образом Вєрки Сердючки. Артист готується до прощального світового туру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?