Супутник NASA зняв яскраві синьо-жовті спалахи над Землею
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Супутник NASA зняв яскраві синьо-жовті спалахи над Землею

Супутник NASA зняв яскраві синьо-жовті спалахи над Землею
Джерело:  online.ua

Супутник NASA за останній рік зафіксував 866 спалахів над Землею, причому більшість з них - синьо-жовтого кольору, як і прапор України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане NASA.

Читайте також: Хаббл показав фото двох пересічних галактик

Раніше подібні спалахи фіксувалися виключно над поверхнею води, через що їх списували на гру сонячного світла, що відбивався від поверхні океану, проте пізніше подібні спалахи помітили і над сушею.

"Ми знайшли досить багато дуже яскравих спалахів над землею. Коли я вперше побачив це, я подумав, що там є певна кількість води або озеро, від якого відбивається сонце. Але відблиск був досить великий, а великого озера там немає", - розповів представник Центру космічних польотів Годдарда NASA.

В мережі з'явилося відео з таємничими спалахами:

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Хаббл отримав дані про те, що на супутнику Юпітера Європі існують умови, які підходять для виникнення життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?