I Believe in U: Джамала презентувала кліп, знятий в Португалії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

I Believe in U: Джамала презентувала кліп, знятий в Португалії

I Believe in U: Джамала презентувала кліп, знятий в Португалії
Джерело:  YouTube

Сьогодні, 17 травня, відбулася довгоочікувана прем'єра кліпу на нову пісню Джамали I Believe in U, який вона протягом трьох днів знімала в Португалії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал співачки.

Режисером відео виступив Ігор Стеколенко, який зняв більше сотні відеокліпів для українських і зарубіжних артистів, у тому числі "Океану Ельзи" і гурту Brutto.

Читайте також: Джамала його навіть не помітила: у співачки прокоментували інцидент на Євробаченні

У зйомках кліпу взяли участь португальські актори Fabio Taborda і Vanessa Taborda (чоловік і дружина, які зіграли маму і тата головного героя), а також Gonçalo Vilardebó (головний герой в підлітковому віці). Роль дорослого головного героя в кліпі виконав Bruno Lagrange, відомий за участю в популярному португальському серіалі "Королева квітів".

Нагадаємо, прем'єра пісні I Believe in U відбулася на гранд-фіналі Євробачення-2017, під час неї стався непристойний випадок. На сцену вискочив чоловік з прапором Австралії, який протанцював навколо Джамали, після чого зняв штани і продемонстрував оголений зад.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?