Трамп передав Лаврову дані про наміри ІДІЛ підірвати пасажирський літак - ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп передав Лаврову дані про наміри ІДІЛ підірвати пасажирський літак - ЗМІ

Трамп передав Лаврову дані про наміри ІДІЛ підірвати пасажирський літак - ЗМІ
Джерело:  Associated Press

Президент США Дональд Трамп на зустрічі з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим поділився інформацією  про підготовку бойовиками ІДІЛ вибуху на борту пасажирського літака, отриману від ізраїльського агента.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ABC News.

Видання, посилаючись на неназвані американські джерела, пише, що ізраїльський агент впроваджений в терористичну організацію "Ісламська держава". Він повідомив, що терористи збираються підірвати літак, що прямує до США, за допомогою бомби, захованої в ноутбуці.

У зв'язку з отриманням такої інформації влада США почала розглядати можливість повної заборони провозити ноутбуки в салонах літаків на рейсах з Європи. У березні така заборона була введена для пасажирів 13 авіакомпаній з Африки й з Близького Сходу.

Читайте також: Передача секретних даних США Лаврову: за Трампа заступився радник з нацбезпеки

За даними ABC News, Ізраїль поділився зі США інформацією від свого агента за умови, що її джерело не буде розголошено. Після бесіди Трампа з Лавровим, як припускає видання, життя ізраїльського агента може опинитися під загрозою.

Лідер демократів в Сенаті Чак Шумер закликав Білий дім опублікувати повну невідредаговану розшифровку розмов Трампа з російськими представниками.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент США Дональд Трамп заявив, що має "абсолютне право" обмінюватися інформацією з Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?