Передінфарктного стану не було: у Кравчука розповіли, як він потрапив до лікарні
Категорія
Політика
Дата публікації

Передінфарктного стану не було: у Кравчука розповіли, як він потрапив до лікарні

Передінфарктного стану не було: у Кравчука розповіли, як він потрапив до лікарні
Джерело:  Укрінформ

Помічниця Леоніда Кравчука Олена Качуровська спростувала інформацію про те, що перший президент України був госпіталізований у передінфарктному стані.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

"Це перебільшення. Ніякого стану передінфарктного не було. У Леоніда Макаровича це планове щорічне обстеження", - сказала Качуровська.

Читайте також: У Москві госпіталізована зірка комедій Гайдая

За її словами, обстеження серця було проведено в лікарні "Феофанія", після чого лікарі рекомендували Кравчуку поставити стенти.

"Це було заплановано, просто виявилася при обстеженні проблема, і треба поставити їх в профілактичних цілях... Це не була госпіталізація. Леонід Макарович самотужки поїхав (до лікарні — ред.), з ним все добре, сьогодні ввечері він вже буде вдома", - додала помічниця першого президента.

Нагадаємо, у середу, 17 травня, інтернет-видання Гордон з посиланням на власне джерело повідомило, що Леоніду Кравчуку зробили важку операцію на серці.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Леонід Кравчук заявив, що Україні треба ухвалити нову Конституцію, проте не слід надавати Донбасу особливий статус.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?