Януковичу допоміг втекти з України російський генерал - прокурор
Категорія
Політика
Дата публікації

Януковичу допоміг втекти з України російський генерал - прокурор

Януковичу допоміг втекти з України російський генерал - прокурор
Джерело:  Нова газета

Генеральна прокуратура України має докази стосовно того, що евакуацією екс-президента Віктора Януковича в Росію, а потім в Крим керував генерал російської армії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв’ю прокурора департаменту спецрозслідувань Генпрокуратури Олексія Донського Новой газете.

"У нас є доказ щодо генерала російської армії, що керував операцією з переміщення Януковича з Донецької області в Краснодарський край і звідти в Крим", - сказав він.

Читайте також: Януковичу запропонували на вибір три варіанти зв'язку із судом

Прокурор також додав, що до операції з переміщення Януковича причетна й людина з охорони президента Росії Володимира Путіна.

"Встановлено і особу людини з охорони президента Росії. Ці двоє очолювали групу виконавців, одночасно координуючи їхні дії з начальником охорони Януковича Кобзарем і співробітником охорони Бернацьким", — зазначив Донський.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Віктор Янукович заявив, що чекає виклик з ростовського суду для участі в режимі відеоконференції в судовому процесі про державну зраду, під час якої зможе "допитати" президента Петра Порошенка, главу РНБО Олександра Турчинова та колишнього главу уряду Арсенія Яценюка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?